cursus-zaal in de Ardennen en groepsaccommodatie

Schitterende hoge zaal in het groen
De ruimte en rust van Boda is zeer geschikt voor een cursus, seminar, retraite en training. De hoge zaal heeft veel vensters met zicht op het groen. De tegelkachel geeft uitstekende stralingswarmte, ook hartje winter. De vloer van kastanje hout is zestig m² en is, afhankelijk van de activiteit, geschikt voor rond de 15 personen. Zoals voor Yoga, vasten, natuurgeneeskunde, massage, schilderen, zingen, muziek, lichaamswerk, dans, natuurbeleving, trainingen en spiritualiteit. Er zijn ook cd opnames gemaakt. Het wordt als een heerlijk plek ervaren waar alles vanzelf gaat.
De tuin van een kleine hectare ligt aan een beboste helling, heeft terrassen voor buitenactiviteiten midden in een oud heiligdom. Koks nodig voor het verblijf? https://storm-catering.be . Of catering van het avondeten met eigen en natuurlijke  producten souslepommier@yahoo.com tel 0479363783 (Franstalig). Je kunt natuurlijk ook zelf koken.

De zaal is te huur in combinatie van hoeve en huisje, eventueel met uitbreiding van chalet, hobbithuisje en tipi. Huur 200 euro per weekend, 335 per midweek en 475 per week . Eindschoonmaak 20 euro.
Er zijn klapstoelen, tafels, stereo apparatuur, zitkussens, matrasjes en 8 meditatiebankjes. Voor tussen de zaal en accommodatie zijn slippers handig. De zaal is ook uitermate geschikt voor massage groepen met de mogelijkheid, op aanvrage, massagetafels te huren.

De aankomst in de accommodatie is 16 uur. Laat de deelnemers zeker anderhalf uur later komen dan heb je tijd voor de rondleiding en het installeren.

Marcel Schut: "Jullie hebben alles wat een fijne yoga-retraite plek nodig heeft."